Töötukassa veebilehel kasutatakse küpsiseid. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Küpsistest loobumine võib piirata veebilehe kasutusvõimalusi.

Toiduhügieeni koolitus

Koolitaja andmed

Koolituse tutvustus

Koolitus toimub e-keskkonnas Moodle õppijale meelepärasel ajal. Registreeri end koolitusele ning me loome Sulle ligipääsu selleks kuupäevaks, millal õppimist soovid alustada. Õpiväljundid * mõistab toiduhügieenialaste teadmiste vajalikkust toidukäitlemisel arvestades erinevaid riskitegureid * tunneb mikroorganismide liike ja nende paljunemist mõjutavaid tegureid * teab toidu saastumise põhjusi ja rakendab abinõusid haiguste vältimiseks ettevõtetes tekkinud olukordi analüüsides * arvestab isikliku ja üldhügieeni reegleid toidukäitlemisel lähtuvalt ettevõtte spetsiifikast * tunneb enesekontrolli põhimõtteid ja toitu käsitlevaid õigusakte ning arvestab nendega * mõistab käitleja ainuvastutust ja kohustusi toidukäitlemisel ettevõttes Õpingud loetakse lõppenuks, kui õpilane on lahendanud kõik veebipõhised ülesanded ning sooritanud testi e-keskkonnas Moodle. Mitteeristav hindamine.

Koolituse andmed

Kontakt

Toimumisajad

14.04.2025 - 16.05.2025

21.04.2025 - 23.05.2025

28.04.2025 - 31.05.2025