Koolitaja andmed
Koolituse tutvustus
Koolitus toimub e-keskkonnas Moodle õppijale meelepärasel ajal.
Registreeri end koolitusele ning me loome Sulle ligipääsu selleks kuupäevaks, millal õppimist soovid alustada.
Õpiväljundid
* mõistab toiduhügieenialaste teadmiste vajalikkust toidukäitlemisel arvestades erinevaid riskitegureid
* tunneb mikroorganismide liike ja nende paljunemist mõjutavaid tegureid
* teab toidu saastumise põhjusi ja rakendab abinõusid haiguste vältimiseks ettevõtetes tekkinud olukordi analüüsides
* arvestab isikliku ja üldhügieeni reegleid toidukäitlemisel lähtuvalt ettevõtte spetsiifikast
* tunneb enesekontrolli põhimõtteid ja toitu käsitlevaid õigusakte ning arvestab nendega
* mõistab käitleja ainuvastutust ja kohustusi toidukäitlemisel ettevõttes
Õpingud loetakse lõppenuks, kui õpilane on lahendanud kõik veebipõhised ülesanded
ning sooritanud testi e-keskkonnas Moodle. Mitteeristav hindamine.
Koolituse andmed
- Koolituse nimi eesti keelesToiduhügieeni koolitus
- ÕppesuundHügieen ja töötervishoid
- ÕppekavarühmPrügi ja heitvete käitlemine
- Toimumise viisVeebiõpe
- Õppe kogumaht 8 akadeemilist tundi
- Auditoorse ja praktilise töö maht 0 akadeemilist tundi
- Koolituse tasealgtase
- Koolituse keeleesti keel
- Maksumus käibemaksuga 88 EUR
- Otsetee link koolituse infole https://www.jkhk.ee/et/taienduskoolitus/tasulised-ja-tellitavad-koolitused/esmaabi-tooohutus-ja-toiduhugieen
- Koolitus lõpeb õpiväljundite hindamisega Jah
Kontakt
- KontaktGärt Oselin
- Kontakttelefon5155611
- E-postgart.oselin@jkhk.ee
Toimumisajad
14.04.2025 - 16.05.2025
21.04.2025 - 23.05.2025
28.04.2025 - 31.05.2025